Konkurs: Online Marketer (Praktikant/e)

Categories
Uncategorized

Kërkohen studentë për praktikë në pozitën “Online Marketer” me mundësi punësimi në Departmentin e Marketingut në Alba Connect. Konkursi i hapur deri më 30 Nëntor 2021. Përshkrimi i pozitës: Puna ka të bëjë me ideimin, planifikimin, ekzekutimin, analizimin dhe raportimin e kampanjave të ndryshme të marketingut. Alba Connect SH.P.K: Kompani serioze me bazë stabile në treg […]

Prezanca Online e Bizneseve Kosovare (2020)

Categories
Uncategorized

Add Your Heading Text Here Gjatë vitit 2020 përjetuam një periudhë të vështirë si shoqëri. Përveç frikës dhe pasigurisë që shkaktoi pandemia COVID-19, shumë prej bizneseve pauzuan aktivitetet e tyre dhe zvogëluan shpenzimet. Shumë nga klientët tanë ankoheshin për rëniet në të hyra dhe kjo na shtyri të bëjmë një studim të vogël në njërën […]